Over ons: 

Wij zijn FASTJOB. Een dynamische en relatief jonge onderneming die zich nadrukkelijk richt op de wensen van de klant. Zoals de naam al verraadt, zijn wij snel inzetbaar en is het verzorgen van kwaliteit en service het middelpunt van onze core business.
Al kort na onze oprichting zijn wij een bekende speler op de markt geworden. Dit hebben we bereikt door creatief in te spelen op de behoefte van de klant. Maar ook het meedenken heeft ons al diverse extra orders naar tevredenheid van alle partijen opgeleverd.

Bij ons geen groot distributiecentrum maar een compact systeem. Wilt u dat uw zendingen zorgvuldig en correct worden bezorgd maak dan gebruik van onze pakketdienst.

Enkele voorbeelden van opdrachten die FASTJOB in zijn portefeuille heeft is o.a de bloemen distributie door geheel de Benelux. Dagelijks rijden er diverse klepwagens en jumpers bloemen (het duurdere segment) door heel Nederland naar de diverse bloemisten.

Ook het vervoeren van nieuwe ziekenhuisbedden, computers en het dagelijks uitleveren van de aangeboden pakketjes en goederen is een repeterend onderdeel van onze werkzaamheden.

Tot de mogelijkheden behoort ook het leveren van betrouwbare, correcte en accurate chauffeurs.